Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ågren och jag

 

 

Berusning känner jag

när du är mig nära.

 

Men istället för baksmälla efter

har jag bara ett lyckorus!

 

Jag sa att dagen efter

hade jag inte ens Ågren

av min berusning. 

 

Nästa dag vi mötes

presenterade hon herr Ågren

för mig och hon sa att

det var hennes nya kille!




Övriga genrer av M M Mannheim VIP
Läst 134 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-06-09 23:56



Bookmark and Share


  Connie
Järnspikar vad bra!
2014-06-10

  Angel of love
Tänkvärd och stark text.
2014-06-10

  anits VIP
Tänkvärt.
2014-06-10

    ej medlem längre
,,,det kallar jag en rejäll baksmälla
2014-06-10

    ej medlem längre
Fy fan
2014-06-10
  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP