Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Aforismer i haikuform


Haikuismer

Framtiden närmar
sig - sannolikt är den här
redan i morgon.

 

Den som går över
ån efter vatten faller
ofta själv däri.

 

Om du skiter i
allt har du gjort världsalltet
till din toalett.

 

Ska du lyfta dig
i kragen bör du inte
ha bar överkropp.

 

Den som kastar sten
i glashus har förvisso
attitydproblem.




Övriga genrer (Aforism) av Algotezza VIP
Läst 189 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-06-10 07:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP