Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vackraste av kvällar

I den vackraste av kvällar
stod jag hänförd.
Bedövades av syrendoft
och nyklippt gräs.
Himlen var så blå
så hjärtat nästan gjorde ont.
Svalorna dansade
och långt bort surrade en humla.




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 256 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2014-06-10 22:20



Bookmark and Share


  Eva Helene VIP
Skön stämning här i din vackra dikt!
2014-06-16

    ej medlem längre
Härligt!Rätt o slätt.
2014-06-16

  Lärling
Mycket vackert!
2014-06-16

  Linda CH VIP
Essensen av sommar fångar du med stor känlsa!
2014-06-16

  ULJO
Tjusigt
2014-06-12

  ResenärGenomLivet VIP
Det var en ljuvlig kväll du beskriver...vill ha fler sådana...
2014-06-12

  Ljusletaren
Tänk vad det blommar i år dessa syrener .... luktar mumma. Svensk sommar fick du till med dina fina ord/ kram
2014-06-12

    ej medlem längre
Du målar vackert och jag kan riktigt känna doften!
2014-06-11

    ej medlem längre
Mmm, du målar ett underbart ögonblick..
2014-06-11

    ej medlem längre
Poesi och natur....så underbara ord.
2014-06-11

  Yrre VIP
Ungefär så känner jag nu, skolavslutning, sista dagen i skolan och rörelsen står i halsen. Sommaren, min bensin för resten av året!
2014-06-11

  anits VIP
Ljuvlig läsning!
2014-06-10

  walborg
Paradisiskt skön läsning
2014-06-10
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP