Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag har tänkte på att jag skulle få Serafimerorden för Lång och Trogen tjänst i statens tjänst. 50 år!


Olika medaljer

 

 

Har ni tänkt på att åldersfläckar

egentligen är åldersmedaljer 

på lång och trogen tjänst.

Några andra medaljer 

kan vi nog inte 

räkna med.




Övriga genrer av M M Mannheim VIP
Läst 130 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-06-11 20:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP