Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fotografen

Något förorättad
tog fotografen sina bilder
och gick.

 

------------------------------------------
Bilden är en beskuren variant av en bild från Wikimedia commons.




Fri vers av Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Läst 413 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2014-06-11 21:40



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
Ja så ser det faktiskt ut på bilden...
2014-06-25

  TrollTörnTrappan VIP
Att ta eller inte ta - det är grejen ja! Fotografen får rätta till sina glasögon efteråt, så känner han sig månne mindre förorättad ;-)
2014-06-13

  ResenärGenomLivet VIP
Hihi...ja, den va kul...
2014-06-12
  > Nästa text
< Föregående

Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Tor-Björn Fjellner (Mr T)