Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trots ett närvarande gift


när den bubblande glädjen kliver in genom dörren
med ord om nya vänner och bad i hamnen
stillnar hjärtat dagen mjuknar och kärleken strösslar
bland damm och tassel 

älskade barn frånvaron du lever med kan jag inte trolla bort
jag kan bara visa dig annat och drakarna som flyger över aftonhimlen 




Övriga genrer (Drama/Dialog) av AgnesP
Läst 128 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-06-12 09:13



Bookmark and Share


  Nanna X
så full av ömhet
värmer hjärtat : )
2014-06-12
  > Nästa text
< Föregående

AgnesP
AgnesP