Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Himlalek

Molnhund på himlen
förvandlas till häst med man

för att upplösas

fantasin ersätter snart
nya figurer på rad




Bunden vers (Tanka) av Lena K Nilsson VIP
Läst 206 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-06-12 16:16



Bookmark and Share


  Gunnel Eriksson VIP
Molnfantasier - bra dikt!
2014-06-12
  > Nästa text
< Föregående

Lena K Nilsson
Lena K Nilsson VIP