Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Texten manar inte läsaren att se reprisen. Den var tillräckligt otäck som original.


Dagens limerick 20140613




Det finns ett teveprogram som heter
'Du blir vad du äter'
skönt du slipper se det sändas
för annars du kunde ju se et händas
du wienerbrödet blir, då du vet' er




Bunden vers (Limerick) av lodjuret/seglare VIP
Läst 185 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-06-15 10:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP