Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En text för envar som en smula har barnasinnet kvar


Visst är det så



Visst är det roligt
att ha det skoj
visst är det skönt
att ha det härligt

visst vore det tråkigt
att vara rastlös
visst vore det träligt
att ej ha att göra

men ej så farligt ändå
att ha det tråkigt
blott att aldrig
ha något 'för händer'




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 150 gånger
Publicerad 2014-06-14 08:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP