Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svalan och boet

Jag kunde aldrig älska en poet,
sa hon
som byggt sitt bo
och sedan lämnat
för en annan värme

ett dussin nässlor
hade fallit fort
och kylan
isat
den vintern

ett obetvingligt ont

Så en vår stod jag
ensam
vid en äng och
såg tid i antal
fjärilar

men i min mage
kändes ingenting
och i mitt bröst
låg strimmor
från ett

brustet hjärtas höst.




Övriga genrer av Linn I
Läst 239 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-06-14 22:15



Bookmark and Share


  cilax VIP
fint
2014-06-14
  > Nästa text
< Föregående

Linn I
Linn I