Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pojken som gick itu

Det handlade om
ett uppbrott,
en svår
separation,
och man kände att han
gått itu

av all smärta

Men kanske måste han
få vara
lite trasig,
så att värmen sen,
kan finna nya
vägar in

till hans hjärta?




Övriga genrer av Linn I
Läst 218 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-07-22 19:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Linn I
Linn I