Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livsårstider

Det kunde vara
som när sommaren
lämnat,
och löven
faller,
då tranorna
flytt kylan,
och snön
sått sitt galler

Och det kunde vara
som när vintern
passerat,
och nya löv
slagit ut,
då sädesärlan
kvittrar,
och värmen
bringat glädjetjut.









Övriga genrer av Linn I
Läst 253 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-07-31 18:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Linn I
Linn I