Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Brustna hjärtans stup

Det var från kanten
som hon
föll,
nerför
brustna hjärtans
stup,
då hon skulle
prova
sina vingar,
för att åter få
sväva,
genom kärlekens
djup

Och alla andra
trodde hon var
galen,
för att hon
aldrig verkade
förstå,
men hur skall
man kunna
rädda någon,
vars hjärta måste
våga,
för att kunna
slå?




Övriga genrer av Linn I
Läst 250 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-07-29 11:06



Bookmark and Share


  louisegirl
Berörande vackert skrivet!
2014-07-29
  > Nästa text
< Föregående

Linn I
Linn I