Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspiration, Monthy Python og Eddie Izzard


Utan titel men med pyton


nej ingen förväntar sig den spanska inkvisitationen
det är väl klart
jag förväntade den inte igår,
inte idag och heller inte i morgon
och därför blir jag ju lika överraskad varje gång
den knackar på dörren och säger
skall det vara lite död idag
eller kanske bara lite stilla drag i sträckbänken

nästa gång skall jag vara förberedd 
det skall jag

 




Övriga genrer (Satir) av AgnesP
Läst 179 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-06-14 22:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AgnesP
AgnesP