Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Passionsfrukt

Kan inte reglementet till fullo
Men har passionen

Inte tid att följa allt som händer
Men har passionen

Tittar förtjust under tystnad
Men har passionen

Lever om när det blir mål
Och har passionen

För fotboll som kan vara helt fantastiskt
När hulganerna lyser med sin frånvaro

Paradisets Passionsfrukt

© Christer Johansson 2014-06-15






Fri vers (Fri form) av Schackpoeten VIP
Läst 165 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-06-15 01:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Schackpoeten
Schackpoeten VIP