Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://www.wingarr.se


Ingen ska missunna

Ingen
ska missunna
vandrarens
läppar

smaka in
lämna ut
det våta

i märken
över välfyllda
bröst

stigfinnaren
till sidenmjuka
magmarker

i förebådande
vågrörelser

ingen
ska missunna
lockande
källans
törstiga
motkyss

i viskande
tunggrepp 
och sälta

ropet
ur bäckenets
alla inredda
rum

att vara
köttets
botten

ingen 
ska missunna
rytmen
tyngden
dunket
mörkret
mötet




Fri vers av Petter Wingren
Läst 176 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-06-15 12:40



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Sensuella toner spelar över kropp och sinne till lustens fullbordan.
2014-06-15
  > Nästa text
< Föregående

Petter Wingren
Petter Wingren