Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Essentiell egoism


Du talar om frihet och fred

Först ska jag bara nästla mig ur sinnets fängelsebojor

Sen kan vi påbörja det komplicerade ingreppet på vårt kosmos




Fri vers (Fri form) av Linnea Karlsson
Läst 148 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2014-06-15 17:53



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
väl sagt

dina sinnets fängelsebojor må lösas först, och, det är tillikt vår kosmos, du varandes en gudinna av universums Allt.

Det börjar, samt slutar, med Dig.
2014-06-26

    ADI Nehlin
mycket väl skaldat
2014-06-15
  > Nästa text
< Föregående

Linnea Karlsson
Linnea Karlsson