Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://www.wingarr.se


Fitta

Fitta
är lätt 
att stava till

uppenbar
syftning
rent anatomiskt

självklart starkt
offentligt

ömtåligt
dolt intimt

närvarande
ickeord

säg det
inte

frånvarande
skällsord

skrik ut

längtans 
objekt

viljans
subjekt

attraherar
repellerar

prinsessa
slampa

det mest
brukade
ordet

det miss
brukade
ordet

ömhetens
smörjelse

hatets
torka

fittan
är du

ibland
helt och hållet

ibland
bara det där
hålet




Fri vers av Petter Wingren
Läst 314 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-06-16 08:52



Bookmark and Share


  Staffan Nilsson

Mycket fint skaldat om ords mångtydighet och känslor de framkallar.
2014-06-16

    Elisabeth Nilsson VIP
Bra träffsäker text om detta missbrukade ord. Som borde ses som vackert. Där kärlek av alla slag föds och lever sitt liv.
2014-06-16
  > Nästa text
< Föregående

Petter Wingren
Petter Wingren