Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bilden fr. Deviantart.com


Lycka till!

 

 

 

Drömmande drömmar

sidenlen kärlek

jasmin blommor blomstrar

livet rodnar

i ett strålande ögonblick

Skål!

för er underbara lycka




Fri vers av Rise Little One
Läst 216 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2014-06-16 11:36



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Vacker hyllning...
2014-06-17

    ej medlem längre
Vackert.
2014-06-16

  Rozsi.kovacs

ljuvligt
2014-06-16

    Dan Myrbeck
VACKER! :)
2014-06-16

  Angel of love
Fin lyckönskning <3
2014-06-16

  Lars Hedlin
Gott i värme och välgång!
2014-06-16

  mickech
Vilken fin lyckönskning :)
2014-06-16
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One