Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kvinnans plats

 

 

En kvinnas plats är vid spisen

 

för alla män är stjärnkockar på TV

eller på någon stjärnrestaurang?




Övriga genrer (Satir) av M M Mannheim VIP
Läst 150 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-06-16 12:28



Bookmark and Share


  Angel of love
Jag har en stjärnkock hemma på helgerna, vardagarna är jag det ;)
2014-06-16
  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP