Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Testa?

Jag får ha huvudvärk ibland,
Jag får ha en dålig dag.
- det kan försvinna med en huvudvärkstablett,
eller inte alls
men det är värt ett försök.

Jag behöver inte tycka om dig varje dag,
Jag behöver inte alltid vara social.
- det kan bli bättre med positiv energi,
eller inte alls,
men det kan vara värt ett försök.

Jag vill vara mindre trevlig vissa dagar.
Jag vill vara arg då och då.
- det kan gå över om du är snäll,
eller inte alls,
men det kanske är värt ett försök.

Jag vill inte leva jämt,
Jag vill inte alltid vara.
- det går över om du bara behandlar mig väl,
varje gång,
testa!




Fri vers (Fri form) av Skrållan
Läst 146 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-06-20 22:56



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
bra uppmaning - du bör behandlas väl, alltid, oavsett vad
2014-06-23
  > Nästa text
< Föregående

Skrållan