Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Är det tänkt såhär?

Är det tänkt såhär,
att vi skall mötas,
vara, och sen,
säga hejdå?

Inte ett avsked,
men att säga,
nej, och sen,
fortsätta?

Är det tänkt såhär,
att du är den,
rätt men inte,
och bara retas?

Inte att vara elak,
men finnas där,
i mitt minne,
och störa?

Är det tänkt såhär,
att du ska ta upp,
yta och plats,
men inte vara?

Inte vara min,
men att förhindra,
mina känslor,
att finna nytt?




Fri vers (Fri form) av Skrållan
Läst 170 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-01-28 21:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Skrållan