Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spelregler

Du ångrar dig,
tror jag.
Du har funderat,
hoppas jag.

Men du har sagt en sak,
visade en annan.
Du visar samma sak,
men dina ord är annorlunda.

Det är inte fel att ändra,
på uttal eller kroppsspråk.
Det är inte fel att förändras,
och vilja något annat.

Men mitt dilemma kvarstår,
så berätta för mig.
Jag är osäkert nyfiken,
och rädd om mig själv.

Jag vill kanske spela samma spel,
men måste få läsa reglerna först!




Fri vers (Fri form) av Skrållan
Läst 152 gånger
Publicerad 2015-01-28 21:33



Bookmark and Share


    Lena Söderkvist VIP
Fint sätt att skriva att man vill veta vad som skall gälla. Jobbigt när någon annan inte vill bestämma sig. Det tär, och du berättar det på ett gripande sätt.
2015-01-28
  > Nästa text
< Föregående

Skrållan