Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förstoringsglas

Herregud,
det är försent,
tror jag!

Du kan inte spela med mig,
hur du vill,
när du vill.

Jag blir salig runt dig,
det vet du,
du utnyttjar det.

Nått så litet för dig,
blir större för mig,
min hjärna har förstoringsglas!

En puss hjälper inte,
tror jag,
hoppas jag.

Du kanske förtjänar det,
jag med,
men är det inte försent?




Fri vers (Fri form) av Skrållan
Läst 184 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-01-28 21:24



Bookmark and Share


    skamfilad
Vilken igenkänning. Det lyfter du bra.
2015-01-28
  > Nästa text
< Föregående

Skrållan