Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För dig!

Jag har sminkat mig,
för att jag vill se snygg ut,
för dig.

Jag har flätat håret,
för att känna mig söt,
för dig.

Jag har matchande underkläder,
för att inkludera lite mystik,
för dig.

Jag har snygga kläder,
för att vara attraherande,
för dig.

Jag har på mig en god parfym,
för att dofta gott,
för dig.

Jag har tänkt på allt,
och det finns bara en anledning,
- Ta för dig!




Fri vers (Fri form) av Skrållan
Läst 153 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-06-20 22:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Skrållan