Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är du.

Du är allt,
men ingenting och konstig ändå.
Du är kufisk,
udda men kanske helt normal.
Du är rakryggad,
lätt böjd och sträckt på samma gång.

Du är trevlig,
men aggressiv och ganska social.
Du är svårtolkad,
glad men har även en hätsk ton.
Du är töntig,
entusiastisk men helt frånvarande.

Du är skrytsam,
men slappt klädd och snygg i arbetskläder.
Du är kluven,
kort stubin och växlar humör fort.
Du är du, dessvärre!

Men jag dömer ingen.




Fri vers (Fri form) av Skrållan
Läst 145 gånger
Publicerad 2014-06-20 22:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Skrållan