Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En poets ande

 

 

Poeter sysslar i sin diktning 

med drömmar och fantasier

de lever i en värld av illusioner

och verklighetsflykt.

Ibland kan de göra nerslag

i verkligheten

för drömmar och fantasier

kan bli för svåra att handha.

Poeter är sökare

fööjer spår som de riktigt 

inte förstår.

Men Make Believe

är och förblir en industri 

byggd på drömmar och fantasier.




Övriga genrer (Kåseri) av M M Mannheim VIP
Läst 138 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-06-18 01:06



Bookmark and Share


  agneta pichler
visst är det så.. :)

men många har denna sida
som en ventil också

kram
2014-06-18

    ej medlem längre
Man måste nog ha drömmar och fantasier för att stå ut i den hårda verkligheten.
Bra skrivet, välfunnen sanning.
2014-06-18
  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP