Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tordyvel-haiku

tordyvelbrummet

fyller skymningens rodnad

sommarnattsmagi




Bunden vers (Haiku) av Kozo
Läst 187 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-06-18 17:28



Bookmark and Share


    ej medlem längre
jag kan inte haiku
um. låtsas kunna, men

-vi tycker den håller
likt ett arkräcke ur en
förpuppad mumie
som medstyrka, förstås
+

2015-05-07
  > Nästa text
< Föregående

Kozo
Kozo