Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://www.wingarr.se


Stilla vrede

Den stilla
vreda
vrede

mot var
kränkning

vart
stänk

vid sidan
om

den det
gäller

den stilla
vreda
vrede

tvärt
om

mot 
offertänk

som
gnäller

snyftar
jag jag

leker svag
och vek

i syfte
att förleda

stjäla allas
uppmärksamhet

den stilla
vreda
vrede

kallas
kärlek




Bunden vers (Rim) av Petter Wingren
Läst 170 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-06-19 14:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Petter Wingren
Petter Wingren