Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utan titel men med vått


Det är inte kaskelotternas sånger jag söker bland djuphavsgravarna. Det är stillheten, vattnet som lägger lock för öronen och känslan av att vara drivved. Det är vetskapen jag söker, den att solen söker sig ned, också till det mörkaste. Hur den bildar prismor, mönster, som kunde träffa ögat, om man låg närmare. Och det är ron jag söker, i väntan på återkomsten. Från mellanrummet.




Övriga genrer (Drama/Dialog) av AgnesP
Läst 179 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2014-06-19 15:24



Bookmark and Share


  Anya VIP
En vacker text med en röst som tilltalar mig. Även om jag i texten känner frågetecknet...är diktarjaget i djuphavsgravarna eller söker hen. Tycker slutmeningen är intressant och öppnar upp för många alternativ.
2014-06-22

    kattmystik
Vilken vacker dikt med vackra, ibland oväntade ord. Tycker du har fått till en jättefin balansgång när det gäller hur mycket som ska kunna utläsas av dikten och hur mycket som ska tolkas av läsaren. Inspirerande!
2014-06-19
  > Nästa text
< Föregående

AgnesP
AgnesP