Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Drömme är en liten ort utanför Örnsköldsvik vid ett samhälle som heter Sidensjö


"Drömme"

Han haltade lite där han gick utefter landsvägen
Hål i kläderna
Långsamt
Klar i blicken

Med ett leende som
till och med skulle kunna få
en hårdhudad feminist
att smälta

Med en blomma i handen
Han skulle möta någon han aldrig träffat förr
En främling men ändå inte
Han skulle gå på date

© Christer Johansson 2014-06-19





Fri vers (Fri form) av Schackpoeten VIP
Läst 92 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-06-19 15:27



Bookmark and Share


  Maria Natasja
dina ord blir till en liten målad tavla..snyggt.
2014-06-19
  > Nästa text
< Föregående

Schackpoeten
Schackpoeten VIP