Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Under den varma filten ...

 

 

 

 

Granskar vi varandras kärlek

mer än en gång

besvikelser och tillfredställelser 

skapar

livets gång 




Fri vers av Rise Little One
Läst 147 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2014-06-19 17:20



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Tycker om...
2014-06-20

    Elisabeth Nilsson VIP
Livet beskrivet i få ord.
2014-06-20

    ej medlem längre
Fint om livets gång.
2014-06-19

  ResenärGenomLivet VIP
Ja, livets väg går både upp och ner...så fint skrivet...
2014-06-19

  M M Mannheim VIP
..där kan mycket hända.
2014-06-19

  Rozsi.kovacs

Så ömt o vackert Kära Thu
2014-06-19

  mickech
visst är det så, livet går upp å ner.

2014-06-19
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One