Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tack från botten av mitt hjärta..


ödmjuk

Inom loppet av några dagar

blev först min utställning

" det ligger hos betraktaren "

vald till första sidan.. 

Sedan blir texten

" eh heller" mest uppmärksammad..

tack alla Goa rara! 

Å må ni alla få en riktigt 

härlig midsommar.  

Kramen 




Fri vers (Fri form) av mysing
Läst 331 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-06-19 22:34



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Bra där! kram
2014-06-27

    Dan Myrbeck
Grattulerar!
2014-06-23

  Marianne Räf
Känner inte till din
utställning. Foto el.
konst? El. vaddå? - -
Däremot är jag mkt
bekant med din dikt
"Eh heller" Bra, den!
Grattis till Framgång
! Hoppas du har en fin Midsommarafton!
Kram från din vän, Marianne.
2014-06-20
  > Nästa text
< Föregående

mysing
mysing