Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bryggmelodi (i rätt ton...)

Bryggans kluckande timmar
faller i avundens spegel,
likt vassens sävliga suckar,
vajar i ensamhetssegel.
Björken dansar i lövdans,
jag vilar mitt namn i ditt knä.
Där solens ivriga strålar,
värmer i aftondans själ,
går molnens mäktiga lungor,
på himlens skvalpande hav.
Ekbrisen målar i olja,
och skymningen skjuter salut.




© georgmoller.se




Bunden vers (Annat versmått) av Georg Möller
Läst 213 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-06-20 13:47



Bookmark and Share

  Songbird VIP
När björken dansar behöver vassen aldrig hissa ensamhets segel, de har samma rot i jorden. Solen kan värma gott. Ljuvliga spegel ord till sinnlig tavla om bris. Tack för läsning G. :)
2014-07-14
  > Nästa text
< Föregående

Georg Möller
Georg Möller