Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett axiom ...

 

 

som strömmande vatten

daltar jag med dig så generöst

men ta inget för givet

för du kan aldrig skulptera mig

till vilka former du vill




Fri vers av Rise Little One
Läst 161 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2015-10-21 11:16



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Man måste få behålla sitt jag...fin text...
2015-10-23

  Lars Hedlin
Så bra ...Låt själen vara fri och skapa sig själv ....
2015-10-22

  Blomma-Stjärna VIP
- ömsinthet
och integritet får båda rum i en man
med stort hjärta!
2015-10-21

    Dan Myrbeck
Generositet med rimliga
begränsningar.
2015-10-21

  Sofhia Wirström
Starka rader
bra skrivet
2015-10-21

    Elisabeth Nilsson VIP
Ett varningens finger höjt för eventuell tro, att kärleken har rätt att förvandla en till någon man inte är.
2015-10-21
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One