Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://www.wingarr.se


Närhet och distans

Avståndet
mellan
mig och dig

är jordens
avstånd
till solen

för nära
tar hettan
död
på allt

för långt
ifrån
blir själen
bottenfrusen

balansen
mellan
svalka
och behaglig
värme

motsvarar 
kärlekens
exakta
avstånd

mellan
närhet
och distans




Fri vers av Petter Wingren
Läst 157 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-06-21 22:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Petter Wingren
Petter Wingren