Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskar diiiiig






Det finns inte ord

tillräckligt på vår jord

till att förklara för

dig hur mycket jag

Älskar diiiiig... Mathias




Fri vers av Eliza-69
Läst 132 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-06-22 02:21



Bookmark and Share


    ej medlem längre
<3 Detsamma <3
2014-06-22
  > Nästa text
< Föregående

Eliza-69
Eliza-69