Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är i mig, försvinn

Ingen annan lämnar märken på min hud som du har gjort.
Men
Jag har ej drömt ett dugg
Bara inbillat mig
Faller bakåt
Utanför ingenting




Fri vers av MinnaGrebllah
Läst 170 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-06-22 11:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MinnaGrebllah
MinnaGrebllah