Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tomrum


Istid

Min existens har ingen mening
Fyller inget syfte
Är tomt.
Det är något svart
Mörkt
Som slingrar sig runt min själ
Hårt
Det gör ont.




Bunden vers (Blankvers) av MinnaGrebllah
Läst 242 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-12-17 16:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MinnaGrebllah
MinnaGrebllah