Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tillägnad du som stal mer än halva mitt hjärta


Du fäste

Du dödade just allt som var vackert. På en tiondels sekund bröt du allt som någonsin hade varit och det kändes som ett ton betong fastnat i halsen.
Tid spelar tydligen ingen roll i en storm
Första dagen på det nya året och jag kommer nog ej resa mig igen.

I halsen,
Känslan efter gråten.




Fri vers (Fri form) av MinnaGrebllah
Läst 194 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-01-01 22:22



Bookmark and Share


    VackrareÄnLivet
Vackra ord!
2015-01-01
  > Nästa text
< Föregående

MinnaGrebllah
MinnaGrebllah