Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hat


Bitkrig

Äntligen
Jag håller i dina trådar
Formar aldrig mer formas
Händer vilar, tankar far som stormar
Illviljan njuter i mig.




Fri vers (Modernistisk dikt) av MinnaGrebllah
Läst 212 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-04-16 21:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MinnaGrebllah
MinnaGrebllah