Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Grubblerier

 

Finner du inte ro i tanken

tänk då........

att tankar styr  jag inte över

de går sina egna vindlande vägar

tränger in i snår och buskage

följer bäckars lekar bland stenröse och ängar

tillbaka till dig 

i mina tankars virvlar

 




Fri vers av Monica Ullmark/Cickan VIP
Läst 313 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-06-22 14:34



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Vindlande klokt
Skrivet!!
:)
2015-02-05
  > Nästa text
< Föregående

Monica Ullmark/Cickan
Monica Ullmark/Cickan VIP