Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kapitalismens undergång på väg

 

 

Nu är sommaren här

ett säkert tecken är att 

oljebolagen höjer bensin och diesel.

 

15.08 för 95 nensin

14.62 för diesel!

 

Men är det inte bättre

att göra tvärt om.

Slår inte kapitalismen 

knut på sig självt.

 

De vill att vi ska köpa

bensin och diesel

att vi ska resa runt och semestra

på hotell och Sommarland.

 

Varför är Bert Karlsson tyst nu?

 

Hur ska politikerna ha det

och media är tysta.

Ska inte turismem också leva!

 

Det är inte bara dollar och rubelmiljadärer

som bär upp svensk turistindustri.

 




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av M M Mannheim VIP
Läst 128 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-06-23 09:42



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Turismen blir väl inte så frodig när bensinen blir dyrare. Men oljebolagens direktörer blir desto fetare.
2014-06-23
  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP