Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://www.wingarr.se


Värdegrund

Empati
respekt
kärlek

civilisationens
honnörsord 

så till den grad
att vi blir 
förnärmade

när deras
innehåll
saknas

som om
de vore 
självklara
fundament

empati
respekt
kärlek

kulturens
konstruktioner
inövade
inympade

på släktträdet
primater

piruetter
som ett fåtal
ballerinor
behärskar

endast
de mest
dedikerade

empati
respekt
kärlek

nödvändiga
verktyg
att ständigt
på nytt greppa

gräva
plantera

mänsklighetens
överlevnad




Fri vers av Petter Wingren
Läst 238 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-06-23 22:27



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Konstigt nog är det ofta de bättre bemedlade utan problem som saknar denna värdegrund. De tilltufsade av livet tycks ha mer av den rätta varan.
2014-06-24
  > Nästa text
< Föregående

Petter Wingren
Petter Wingren