Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Faller

 

Faller minnen av                        Att

flaskan kastades på                    Högarna

och glasets skärvor                     Spred

sig över rummet i                        Glädje

för en övergång                            Med

en rasande trumvirvels              Färgkaskader

som blandar paletter                   Detta

för regnbågens urna                    Gjorde

resans mål  fram till                     Kärleken




Fri vers (Fri form) av mysing
Läst 319 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2014-06-25 19:19



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Mycket bra skriftat!
2014-06-27

    ej medlem längre
Lyckad trevlighet!
2014-06-26

  Marianne Räf
Åå, vad fin! En
annorlunda form.
Sista raden: nått
alldeles extra!
Ett lyckligt slut
på dikten, liksom!

2014-06-25

  byggpoeten
Gillar mycket!
Snyggt bygg:)
2014-06-25

    ej medlem längre

Gillar mycket ...
2014-06-25

    ej medlem längre
Cool. 2 i en
2014-06-25

    ej medlem längre
+Placering
2014-06-25
  > Nästa text
< Föregående

mysing
mysing