Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dvalans slut

dvalan tynger som kedjor av sten
fjättrad vid en dröm
i en värld av allt och inget
men inte utan slut

för näcken spelar
när en valkyria söker
bocken den dansar
på graven min

dvalan är borta
kedjan sprängd
allt och inget förlorat
ingenting någonsin fanns





Fri vers av jeb
Läst 111 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-06-23 23:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

jeb