Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Konsten att vårda en relation

Jag vill hålla av dig utan att hålla fast dig.
Jag vill ha dig utan att äga dig.
Jag vill älska dig utan att göra om dig.
Jag vill vara nära dig utan att kväva dig.
Jag vill ge dig kärlek utan att ställa krav eller villkor.
Jag vill ge upp mig jämte dig utan att gå före, utan att sacka efter.

Jag vill vara din människa på jorden.




Fri vers (Modernistisk dikt) av Eden Halvorsen
Läst 413 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-06-24 00:06



Bookmark and Share


  Minkki VIP
Moget och vackert, i välformulerade ordalag
2014-06-27

  HumanlyDivine
Tack...så mitt i prick...det är så den ska vara...kärleken...tycker jag....
2014-06-27

  WyS VIP
Så känns den sanna kärleken om båda älskar med hjärtat!
2014-06-25

  Alva Johnsson VIP

Det är så vackert, men säkert inte alltid så lätt att leva efter.
2014-06-24

  louisegirl
Fint!
2014-06-24
  > Nästa text
< Föregående

Eden Halvorsen
Eden Halvorsen