Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag stiger ur skuggorna och återvänder igen

Jag tog mig samman. Bredde ut mina vingar och flög.
De bar mig och det var svårt att resa sig på nytt, men det gick till slut.

Jag var redo att återvända. Jag skulle klara det, jag lät inte mörkret sluka mig denna gång. Luften under vingarna var stadig.

Jag hade klarat det!
Jag återvände till mitt liv.

Jag fann mig själv igen.




Fri vers (Modernistisk dikt) av Eden Halvorsen
Läst 456 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-06-26 04:03



Bookmark and Share


  Kim VIP
Uppmuntrande text du skrivit!
2014-06-26

  mare VIP
Underbart!
2014-06-26
  > Nästa text
< Föregående

Eden Halvorsen
Eden Halvorsen