Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När egot tar för mycket plats

Bla bla bla

Vad var det du sa?
Hur ego kan man va?

Du pratar med sådan fart att mina öron vissnar snart.
Orden ur dig sprutar, väntar på att du slutar.

Finns det inget slut, herregud jag står inte ut!
Snälla, sluta jag vill åt dig tjuta.

Bla bla bla

Snälla kan du inte bara hålla käften!




Fri vers (Modernistisk dikt) av Eden Halvorsen
Läst 214 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-06-24 00:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Eden Halvorsen
Eden Halvorsen