Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alla behöver en god vän

Jag kollade ner på marken och släppte en tår, det var då du kom och sträckte ut din hand.

Läkte mina sår.

Du hjälpte mig genom det värsta i mitt liv.
Och jag säger tack för att du finns här brevid.

En känsla av vänskap är det du har gett mig.
Du har alltid varit vid min sida och jag uppskattar dig.

Vi har delat allt tillsammans både gråten och skratten.
Vet du? Du är den största skatten.

Vännen min ska aldrig släppa taget,
Ska älska dig, ta hand om dej till sista andetaget.




Fri vers (Fri form) av Eden Halvorsen
Läst 682 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-06-24 01:17



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Vänskap är en skattefri förmögenhet!
2014-06-24

  louisegirl
Äkta vänskap!
Fint förmedlat!
2014-06-24
  > Nästa text
< Föregående

Eden Halvorsen
Eden Halvorsen